ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έχουμε συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, να μείνουμε κοντά στην κορυφή» – Galaksias Portal News

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει πως η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Φατίχ Τερίμ στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, μίλησε για την σημασία που έχει οι ποδοσφαιριστές του να πάρουν τη νίκη και να μείνουν κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει παράλληλα πως η αγωνιστική φιλοσοφία του δεν θα αλλάξει.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόσφατη ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ είναι ξεχωριστό.

Αναλυτικά τα λόγια του Τερίμ για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Θεωρείτε πως στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η ομάδα θα πρέπει να δείξει την ίδια νοοτροπία και το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στον αγώνα της OPAP Arena;

«Εμείς έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού. Είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας, ο τρόπος δεν αλλάζει. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Για εμάς κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να τον κερδίζουμε.

Μίλησα με τους παίκτες μου και αυτό που τους είπα είναι πως πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα ατομικά λάθη. Να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά και να προσπαθούμε για την ίδια απόδοση, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας».

Τι σημαίνει για εσάς η ήττα από τον ΠΑΟΚ και πως περιμένετε το ματς που έρχεται με την ΑΕΚ;

«Δεν μπορέσαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ να μετατρέψουμε το καλό μας παιχνίδι σε σκορ. Παίξαμε καλύτερα, ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτό δεν φάνηκε στον φωτεινό πίνακα. Παρότι δεχθήκαμε γκολ, ήμασταν ανώτεροι στο ματς, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη και τον Γεντβάι, αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν τα γκολ.

Ήταν ένας αγώνας που και ισόπαλος να είχε ολοκληρωθεί, πάλι θα ήμασταν στεναχωρημένοι. Όμως η ζωή και το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στα playoffs όλοι οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Για εμάς είναι επίσης σημαντικό να κερδίσουμε για να βρισκόμαστε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες και στις πρώτες θέσεις».

 

To άρθρο Τερίμ για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Έχουμε συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, να μείνουμε κοντά στην κορυφή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button