ΕνημέρωσηΠολιτική

«Επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση Μητσοτάκη» – Galaksias Portal News

«Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα του ανάρτηση στα social media το βράδυ της Πέμπτης (28.03.24).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ρώτα τον κ. Μητσοτάκη για ποιο λόγο «έδιωξε» τους «δυο στενότερους συνεργάτες του».

«Κύριε πρωθυπουργέ, αναδιατυπώνω το πρώτο ερώτημα από αυτά που σας απηύθυνα (βλέπετε, δεν προλαβαίνουμε τους ρυθμούς της αποσύνθεσης). Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν» την περασμένη Κυριακή;», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Είχαν κάτι τα ποτά; Δεν ήταν καλά τα πούρα; Ή μήπως δεν πέτυχε η αποστολή; Συνομιλήσατε ή όχι μαζί τους από τον Καναδά για να μάθετε πώς πήγε η συνάντηση; Μήπως σας έδωσαν λάθος αναφορά;».

«Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», γράφει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

To άρθρο Επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης: «Επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση Μητσοτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button