ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Βαλβέρδε μου εξήγησε πώς είναι να παίζεις εκεί» – Galaksias Portal News

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονική, αλλά και για το τι συζήτησε με τον πρώην ερυθρόλευκο προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού:

Το πώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ: “Με την ίδια φιλοσοφία που αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Με στόχο τη νίκη. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ξέρουμε πώς είναι από τα πιο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα. Εάν δεν σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη τότε θα είναι δύσκολο (εννοεί το να νικήσει η ομάδα)”.

Την προετοιμασία για τέτοιο ματς: “Πριν έρθω εδώ μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όταν του είπα για τον ΠΑΟΚ μου είπε πώς τότε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις το τι σημαίνει να παίζεις στην Ελλάδα ένα μεγάλο παιχνίδι (του εξήγησε το πώς είναι να παίζεις εκεί). Ξέρω πώς θα είναι μία δυνατή έδρα και μία ατμόσφαιρα εναντίον μας. Όμως όταν είδαμε το ματς με τον Παναθηναϊκό που νίκησε τότε είναι που καταλαβαίνεις ότι είναι ένα ματς 11 εναντίον 11”.

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού: “Για το Πρωτάθλημα δεν έχουμε προβλήματα. Για την Ευρώπη έχουμε παίκτες που είναι εκτός. Όπως ξέρετε έχουμε τα προβλήματα με Ζέλσον Μαρτίνς και Κίνι”.

To άρθρο Μεντιλίμπαρ για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο Βαλβέρδε μου εξήγησε πώς είναι να παίζεις εκεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button