Τρόπος Ζωής

Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα, ήμουν πολύ ερωτευμένη όταν την έκανα – Galaksias Portal News

«Χαίρομαι που μεγαλώνω γιατί σημαίνει ότι ζω, αλλά με φοβίζει και με στεναχωρεί», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της και τον σύζυγό της.

«Έχω να βγω για καφέ από το καλοκαίρι, χάνομαι μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας και δεν είμαι χαρούμενη. Πολλές φορές αισθάνομαι θλιμμένη χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν το θεωρώ κατάθλιψη.

Όποτε έρχεται το “μαύρο σύννεφο” κοντά μου, μόνο η δουλειά με τον εαυτό μου με βοηθάει. Οι χαρές που βίωσα στη ζωή μου ήταν όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και όταν γέννησα και κράτησα στα χέρια μου την κόρη μου», είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είπε στη συνέχεια: «Μετά τον ερχομό του παιδιού μου άλλαξε η ζωή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς ζούσα τόσα χρόνια στο “ισόγειο” και όχι στον “πάνω όροφο”.

Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα. Ήμουν πολύ ερωτευμένη όταν έκανα την κόρη μου, προέκυψε στην αρχή της σχέσης μας.

Με τον σύντροφό μου είμαστε πολύ καλά μαζί, παρόλο που είμαστε η μέρα με τη νύχτα».

 

Κλείνοντας, η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανέφερε: «Ένιωσα φόβο για το χρόνο που περνάει βλέποντας τις αλλαγές πάνω μου και κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Χαίρομαι που μεγαλώνω γιατί σημαίνει ότι ζω, αλλά με φοβίζει και με στεναχωρεί».

To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα, ήμουν πολύ ερωτευμένη όταν την έκανα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button