ΕνημέρωσηΠολιτική

«Χάσαμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε» – Galaksias Portal News

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του και στην… ανατροπή των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα, μέσα απ’ τα play off, εξέφρασε  ο Φατίχ Τερίμ σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (10/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο μίνι-πρωτάθλημα που θα κρίνει και τον εφετινό τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στην εκπομπή «SportShow» που θα προβληθεί πριν από την έναρξη του αυριανού (10/3) clasico, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» έχασε ένα μικρό αβαντάζ τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις απώλειες που είχε (στα ματς με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ), αλλά ακόμη παραμένει «μέσα» στη διεκδίκηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με τον νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο. Πάντα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα, που έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι βέβαια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε», τόνισε αρχικά ο Τερίμ και πρόσθεσε για το τι περιμένει μέσα απ’ τη σειρά των play off που ακολουθούν:

«Ξεκάθαρα θέλουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά στα play off υπάρχουν δέκα αγώνες, που μεταφράζονται σε 30 βαθμούς. Καμιά φορά, το να μπαίνεις πρώτος στα playoffs δεν σημαίνει πως στο τέλος θα είσαι επιτυχημένος. Γνωρίζαμε ότι σε όποια θέση κι αν μπαίναμε σ’ αυτή τη διαδικασία, αν κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σημαντικό πως και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα. Μπορεί να έχουμε χάσει ένα μικρό αβαντάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε…».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button