ΑθλητικάΕνημέρωση

Ποιοι υπέγραψαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά

Zougla Newsroom

«Δεν με άκουσες, γιατί;». Με αυτή την φράση που ακούστηκε στην ερημική τοποθεσία της Μάνδρας την ώρα που το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά καιγόταν ολοσχερώς από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα ξεκινήσουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια; Τι αγνόησε ο 59χρονος που ίσως να ήταν η αιτία για να κοπεί το νήμα της ζωής του με τέτοιο τρόπο; Οι δράστες ήθελαν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα πέθαινε και δεν σταμάτησαν στο «γάζωμα» με το φονικό καλάσνικοφ αλλά έβαλαν και φωτιά στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Αποτέλεσμα, ενώ αιμορραγούσε από τον καταιγισμό σφαιρών που είχε δεχτεί, ταυτόχρονα να καίγεται μαζί με τα όποια στοιχεία είχαν αφήσει πίσω τους οι εκτελεστές.

Μέσα στο καιόμενο όχημα εντοπίστηκε και το καλάσνικοφ της δολοφονίας

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του καλάσνικοφ που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο αν και οι φλόγες αλλά και το νερό που έριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πολύ πιθανό να μην έχουν αφήσει πίσω τους κανένα στοιχείο.

Επόμενος στόχος για τους αστυνομικούς θα είναι να επιβεβαιώσουν με κάποιον τρόπο την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι οι δράστες, μετά την πράξη τους, διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Θα αναζητήσουν την ύπαρξη και τα χαρακτηριστικά της από τις λιγοστές κάμερες που υπάρχουν στο σημείο οπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο όχημα

Μετά το αρχικό σοκ της οικογένειας και των συνεργατών του, οι αστυνομικοί θα θελήσουν να μιλήσουν μαζί τους ώστε να μάθουν αν ο Χρήστος Γιαλιάς τους είχε εκμυστηρευτεί κάποιον φόβο ή ανησυχία του αλλά και πως οι δράστες θα μπορούσαν να γνωρίζουν το δρομολόγιο του θύματος και να είναι τόσο σίγουροι ότι θα πήγαινε από το γραφείο του στο σπίτι του.

Παρανάλωμα του πυρός έχει γίνει το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διέθετε και προσωπική φρουρά για το σπίτι του αλλά χθες βράδυ δεν είχε μαζί του κανέναν που θα μπορούσε να τον βοηθήσει ή να αποτρέψει την επίθεση σε βάρος του, κάτι που φαίνεται ότι ο εμπνευστής του δολοφονικού σχεδίου το γνώριζε. Ο 59χρονος ήταν ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας και τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και δημιούργησε την δική του φάρμα αλλά και πέντε υπεραγορές κρεάτων στη Mάνδρα, τη Γλυφάδα, το Αιγάλεω και τα Μελίσσια.

Παράλληλα, ήταν ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στα Μελίσσια όπου και εκεί το καλής ποιότητας κρέας είχε την τιμητική του. Το ερώτημα λοιπόν που βασανίζει από χθες το βράδυ τους αξιωματικούς της Ασφάλειας είναι αν ο 52χρονος επιχειρηματίας είχε κάποιο ανοιχτό μέτωπο και ο ηθικός αυτουργός πήρε την απόφαση να τον βγάλει από την μέση και μάλιστα έχοντας αυτόν τον φρικτό θάνατο… Πρώτα με καλάσνικοφ και στη συνέχεια με την φωτιά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button