Επικαιρότητα

Ο κορυφαίος stand up comedian της Κύπρου έρχεται στην Κρήτη – Galaksias.com

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης “Made in Cyprus” σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά και τις sold out εμφανίσεις του µε τον Αλέξανδρο Tσουβέλα σε Ελλάδα και Κύπρο την περσινή σεζόν, ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται στην Κρήτη

Ο πιο δημοφιλής κωμικός της Κύπρου και παρουσιαστής του πρώτου σε τηλεθέαση προγράμματος του ΑLΡΗΑ Κύπρου, «Λούης Night Show» είναι αποφασισμένος ν’ αναστατώσει για ακόμη μια φορά την Ελλάδα µε τον υπέρμετρο αυθορμητισμό του και το ολοκαίνουριο solo του. Πρώτη στάση της περιοδείας του, η αγαπημένη του Κρήτη!

SAVE THE DATES

Λούης Πατσαλίδης-«ΠΛΗΝ 30»

ΧΑΝΙΑ: Πέμπτη 16 Μαΐου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παρασκευή 17 Μαΐου
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κυριακή 19 Μαΐου

Προπώληση: https://t.ly/WsUOw

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης “Made in Cyprus” σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά και τις sold out εμφανίσεις του µε τον Αλέξανδρο Tσουβέλα σε Ελλάδα και Κύπρο την περσινή σεζόν, ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται στην Κρήτη με φρέσκα, σπαρταριστά κείμενα και υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων.

Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, το ανατρεπτικό χιούμορ και τον καυστικό του λόγο, ο δημοφιλής stand up comedian δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Το μενού του, για μια ακόμη φορά, πληθωρικό.

Στο «ΠΛΗΝ 30», μεταξύ άλλων, ο Λούης μιλά:

– για τη σχέση του με τη δίαιτα και τη γυμναστική

– για το body shaming

– για το πώς αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά και λειτουργείς μεγαλώνοντας (αλλιώς πηδάς έναν φράχτη στα 20 και αλλιώς στα 45!)

-για τη σχέση του με τη γυναίκα και τα παιδιά του, καθώς τα χρόνια περνούν

– για τη μουσική που λατρεύει (μικρό spoiler: η παράσταση θα έχει και ένα παιχνίδι-έκπληξη)

Μπορεί ο ίδιος να έχασε 30 ολόκληρα κιλά, όμως το χιούμορ του παραμένει XXL. Ελάτε και θα το διαπιστώσετε!

To Know us Better (οι απαραίτητες συστάσεις σε πρώτο πρόσωπο)

Είμαι ο Λούης Πατσαλίδης. Γεννήθηκα το 1980. Σπουδαία χρονιά. Για να καταλάβετε πόσο σπουδαία, το 1980 ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ κηρύσσει εμπάργκο στα σιτηρά της ΕΣΣΔ, µε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρχίζει η εποχή του Συστήματος Παγκόσμιας Γεωγραφικής Θέσης ή GPS, η Κούβα αναγνωρίζει τη Δυτική Σαχάρα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις και βεβαίως να µην ξεχάσω: στην Ελλάδα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της οδικής παράκαμψης Αχλαδόκαμπου.

Από την ηλικία των 13 ξεκινώ να γράφω τα πρώτα σατιρικά κείμενα, κάτι που το ξεκίνησα για πλάκα, αλλά μεγαλώνοντας είχα βάλει στόχο το χόμπι µου να το κάνω επάγγελμα! Το 2000 εργοδοτούµαι στην Λαϊκή Τράπεζα. «Σίγουρη δουλειά γιε µου» ήταν τα λόγια του μπαμπά µου που, όπως κάθε γονιός που σέβεται τον εαυτό του, έχει σαν όνειρο να δει το παιδί του αποκατεστημένο σε μια «σίγουρη» δουλειά, πράγμα που στη Κύπρο μεταφράζεται σε τράπεζα ή στη κυβέρνηση!

Το Eurogroup όμως τον Μάρτιο του 2013 ήρθε να γκρεμίσει τα όνειρα όλων των γονιών του νησιού. Έτσι και εγώ πήρα τη μεγάλη απόφαση να αφήσω τη σιγουριά της τράπεζας και επιτέλους να επικεντρωθώ σ ’αυτό που πάντα µου άρεσε: να κάνω τον κόσμο να γελά!

Το 2006 εμφανίζομαι επαγγελματικά στην πρώτη µου παράσταση stand up comedy, που στην Κύπρο τότε ήταν ένα άγνωστο σπορ, κάτι που κάνω ανελλιπώς μέχρι σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό µου περισσότερες από 800 επαγγελματικές παραστάσεις.

Το 2014 παρουσιάζω στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη σατιρική εκπομπή «Show & Αβλαβές» μέχρι το 2016, οπότε και μετακομίζω στην τηλεόραση του ΑLΡΗΑ ΚΥΠΡΟΥ, όπου παρουσιάζω τη σατιρική εκπομπή «Λούης Night Show» η οποία είναι η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή της Κυπριακής Τηλεόρασης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Λούης Πατσαλίδης- «Πλην 30»

Χανιά
Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 21:30, στο Bras De Freres, Επιμενίδου 2

Ηράκλειο
Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 21:30, Κινηματοθέατρο Αστόρια, Πλ. Ελευθερίας & Ιδομενέως

Ρέθυμνο
Κυριακή 19 Μαΐου, στις 21:00, Cine Pantelis, Πορτάλιου 5

Διάρκεια: 80’
Εισιτήρια: 12 € (γενική είσοδος), 10 € μειωμένο (ανέργων, φοιτητών, ΑμεΑ)
Προπώληση: MORE.COM
Management-Παραγωγή: NG.ART.PRODUCTIONS EE, www.evengart.gr
Προβολή & Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

Πάρτε μια γεύση από τη δουλειά του Λούη Πατσαλίδη στην επίσημη σελίδα του: https://bit.ly/2YpNspH και στο κανάλι του στο YouTube: https://bit.ly/2YlEucP

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button