Τρόπος Ζωής

Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει για το «Scream 7» – Galaksias Portal News

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στη σειρά ταινιών θρίλερ Scream και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Scream 7».

«Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω αυτά τα νέα σήμερα! Η “Sidney Prescott” επιστρέφει!!!!», μοιράστηκε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram για τη νέα ταινία θρίλερ.

«Πάντα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να υποδύομαι τη Σίντνεϊ στις Scream ταινίες. Η εκτίμησή μου για αυτές τις ταινίες και για ό,τι σημαίνουν για μένα, δεν μειώθηκε ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη να πω ότι μου ζητήθηκε, με τον πιο σεβαστό τρόπο, να ξαναπαίξω τη Sidney στην οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη!!!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μαζί με την επιστροφή της Κάμπελ, ο δημιουργός και σεναριογράφος του «Scream» Κέβιν Γουίλιαμσον (Kevin Williamson) αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας, σε σενάριο του Γκάι Μπουζίκ (Guy Busick).

«Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που το πρώτο μου σενάριο, το Scream, σκηνοθετήθηκε από τον θρυλικό Γουές Κρέιβεν», αναφέρει με την σειρά του ο Κέβιν Γουίλιαμσον στο Ιnstagram.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα γινόταν. Ούτε ότι θα σκηνοθετούσα την έβδομη συνέχεια του franchise. Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό και ανυπομονώ να κάνω αυτό το ταξίδι με τη Nεβ και όλη την οικογένεια του Scream, καθώς φέρνουμε πίσω την «Sidney Prescott» στο επόμενο κεφάλαιο του Scream franchise», συμπληρώνει.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, αναφέρει το Variety.

To άρθρο Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει για το «Scream 7» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button