ΑθλητικάΕνημέρωση

Είναι ακόμη ζωντανό για την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League – Galaksias Portal News

Το Περιστέριλύγισε” την Καρσίγιακα με 76-73 και έμεινε… ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη φάση των “8” του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι πέτυχε την πρώτη του νίκη στη φάση των “16” του Basketball Champions League και με ρεκόρ 1-3 στον 4ο όμιλο συνεχίζει να κάνει όνειρα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 76-73 της τουρκικής Καρσίγιακα, για την 4η αγωνιστική, πιάνοντας την στην τρίτη θέση, χωρίς όμως να καταφέρει να καλύψει τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο αγώνα (93-88).

Η άμυνα της τρίτης περιόδου, όταν περιόρισε την Καρσίγιακα στους 11 πόντους και κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, μειώνοντας στο 30΄ σε 49-50 και η κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας στον… επίλογο του αγώνα, αποτέλεσαν τα «κλειδιά» της πρώτης νίκης του Περιστερίου.

Παράλληλα, η ελληνική ομάδα εξαργύρωσε την κυριαρχία της στα ριμπάουντ (48 έναντι 31) και κυρίως στα επιθετικά (15 έναντι 6), τομέας που της επέτρεψε να έχει δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση στην τέταρτη περίοδο, σηκώνοντας κεφάλι στο σκορ στο 39΄ (73-66) και μπαίνοντας σε τροχιά νίκης.

Ο Μπράουν μείωσε σε 74-73 από τα 6,75 στα 21΄΄ για τη λήξη, κρατώντας την τουρκική ομάδα κοντά στο «διπλό», αλλά ο Μήτρου-Λονγκ «κλείδωσε» το θετικό αποτέλεσμα από τη γραμμή των βολών.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Τζο Ράγκλαντ, ο οποίος διακρίθηκε σε εκτέλεση (19π.) και δημιουργία (9 ασίστ), ενώ ο Τρέβορ Τόμπσον έδωσε ρεσιτάλ στην επίθεση με 23 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 33-39, 49-50, 76-73

To άρθρο Περιστέρι – Καρσίγιακα 76-73: Είναι ακόμη ζωντανό για την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button