Υγεία & Διατροφή

Χωρίς προβλήματα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Εθνικής Οδού από Κνωσού ως Γιόφυρο (Βίντεο) – Ηράκλειο

Χωρίς προβλήματα εξελίσσονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου ως τον Γιόρφυρο.

Ευτυχώς εικόνες χάους όπως την προηγούμενη φορά δεν καταγράφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022». 

Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ θα πραγματοποιηθούν σταδιακά σε τμήμα μήκους περί τα 3.500 μ. και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ θα αποκλείεται σε κάθε φάση η μία λωρίδα κυκλοφορίας του εκάστοτε ρεύματος, για μήκος περίπου 1.500 μ., και έπειτα η ίδια διαδικασία με αποκλεισμό για τα επόμενα 2.000 μ.Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται τμηματική διακοπή κυκλοφορίας κάθε φορά στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας με αποκλεισμό στις εισόδους και εξόδους των κατά περίπτωση κόμβων όπου θα παρέχεται ενημέρωση για εναλλακτικές λύσεις πορείας των οδηγών που επιθυμούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν του ΒΟΑΚ.

Η πρώτη φάση των εργασιών θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη, οπότε και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Χανιά στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου και για 1.500 μέτρα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία, να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση, καθώς και στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ.


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger