Επικαιρότητα

Τι είπε για την απιστία του Πικέ και τη μαρμελάδα – Galaksias.com

Η Σακίρα απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν όλο αυτό το διάστημα για τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα ξεκαθάρισε μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον χωρισμό από τον πρώην της, Ζεράρ Πικέ. Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times, η 47χρονη τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie», είχε μια απλή απάντηση όταν ρωτήθηκε αν η υποτιθέμενη απάτη του πρώην συντρόφου της αποκαλύφθηκε από ένα βάζο μαρμελάδας.

«Δεν είναι αλήθεια», είπε στο ρεπορτάζ. Η ίδια και ο 37χρονος Πικέ τερμάτισαν δημόσια το 11χρονο ειδύλλιό τους τον Ιούνιο του 2022. Έχουν δύο γιους, τον Μίλαν, 11 ετών και τον Σάσα, 9 ετών. Λίγο μετά το χωρισμό τους, ο πρώην ποδοσφαιριστής άρχισε να βγαίνει με την Κλάρα Κία Μάρτι.

Ωστόσο, μόλις δύο μήνες πριν η Σακίρα και ο αθλητής χωρίσουν τους δρόμους τους, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ «Te Felicito» (Σε συγχαίρω) με τον Rauw Alejandro. Το μουσικό βίντεο, που δείχνει την τραγουδίστρια να κοιτάζει το ψυγείο της, πυροδότησε εικασίες για το πώς ο Κολομβιανός σούπερ σταρ μπορεί να έμαθε για τη σχέση του Πικέ με τη Μάρτι.

Αργότερα τη ρώτησαν για τη στιγμή που επισκέφτηκε την τηλεοπτική εκπομπή του Ηνωμένου Βασιλείου «This Morning» τον Μάιο του 2022. Στη συνέντευξη, η οποία μεταφράστηκε από τα ισπανικά στα αγγλικά στο ShowNews Today, η Σακίρα φέρεται να είπε ότι έψαξε στο ψυγείο «για να βρει την αλήθεια», προσθέτοντας: «Είναι όταν πήγα στο ψυγείο και να βρήκα το κεφάλι του Rauw Alejandro».

Η δημοσίευση αναφέρθηκε επίσης σε μια συνέντευξη στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Socialite, η οποία ισχυριζόταν ότι η καλλιτέχνης του «She Wolf» ανακάλυψε την υποτιθέμενη απιστία του Πικέ αφού επέστρεψε στο σπίτι από ένα ταξίδι και παρατήρησε ότι έλειπε η μαρμελάδα της.

Για την ιστορία, ούτε στον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ούτε στα δύο παιδιά τους άρεσε αυτή η γεύση, γεγονός που οδήγησε τη Σακίρα να πιστέψει ότι κάποιος άλλος ήταν στο σπίτι τους και απόλαυσε την αγαπημένη της λιχουδιά.

Αν και δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί η υποτιθέμενη συνέντευξη, οι θαυμαστές της Σακίρα διατήρησαν τη θεωρία ζωντανή μέσω των social media με πολλές αναφορές στο…σκάνδαλο με τη μαρμελάδα. Ωστόσο, στην πρόσφατη συνέντευξη της νικήτριας του Grammy στους Sunday Times, η δημιουργός του “Beautiful Liar” ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε για τι μιλούσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για το πώς έδωσε προτεραιότητα στην αγάπη έναντι της καριέρας της.

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο», είπε στην εφημερίδα. «Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη». Το τελευταίο της άλμπουμ Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry) είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά και πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή (22/3) από τη Sony Latin.

Θα αντιπροσωπεύει «τη μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευαλωτότητας σε ανθεκτικότητα», προανήγγειλε η ποπ σταρ. «Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και ενώνοντάς τα όλα μαζί», συνέχισε. «Και η κόλλα που το κράτησε όλα μαζί ήταν μουσική».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button