Τρόπος Ζωής

Χωρισμός μετά από 5 μήνες γιατί «υπήρχε κακός χαρακτήρας απέναντί μου» – Galaksias Portal News

«Προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά εγώ ήμουν απτόητη» εξομολογείται το plus size model, make up artist και πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM Κατερίνα Πεφτίτση, για το διαζύγιο της.

Η Κατερίνα Πεφτίτση, μίλησε, το βράδυ της Πέμπτης (18.01.2024) για το διαζύγιο της και για τους λόγους όπου και πήρε την απόφαση να χωρίσει ύστερα από 5 μήνες γάμου με τον queer σύζυγό της.

«Ήμουν Βερολίνο και Σικελία για δύο μήνες, μόνη, μόνη, μόνη μου. Τελείωσε η σχέση! Είχα παντρευτεί, χώρισα, πάει! Τέλος!

Ο γάμος διήρκεσε πάρα πολύ λίγο. Πέντε μήνες. Η σχέση τόσο επίσης. Ήταν ερωτάς. Εγώ είμαι fast and furious να ξέρεις» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Όσον αφορά στους λόγους του χωρισμού, είπε: «Υπήρχε ένας κακός χαρακτήρας απέναντι μου, από τη δική του πλευρά. Οπότε δε μπορούσε να προχωρήσει.

Εγώ την πήρα την απόφαση και χωρίσαμε τερματικά. Το λήξαμε, πως το λένε. Το διαζύγιο δεν έχει βγει, τυπικά είμαι ακόμη παντρεμένη.

Προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά εγώ ήμουν απτόητη. Αν αποφασίσω εγώ κάτι, τέλος!».

  

Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

To άρθρο Κατερίνα Πεφτίτση: Χωρισμός μετά από 5 μήνες γιατί «υπήρχε κακός χαρακτήρας απέναντί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button