ΑθλητικάΕνημέρωση

Εκτός προπόνησης ο Κωνσταντέλιας – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ίωση, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Δευτέρα(12/02).

Όπως έγινε γνωστό από τον ΠΑΟΚ Ο Κωνσταντέλιας δεν κατάφερε να προπονηθεί σε αντίθεση με τον Γιάννη Μιχαηλίδη που ακολούθησε το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε την προετοιμασία για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος, όμως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ. Περιθώρια χαλάρωσης πλέον δεν υπάρχουν, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Σειρά έχει λοιπόν ο Παναθηναϊκός και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με κόσμο στις εξέδρες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ένωση, σήκωσαν μανίκια κι έπιασαν δουλειά για την επόμενη πρόκληση.

Η δουλειά όπως είναι λογικό έγινε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης μάχης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Την Τρίτη (13.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία”.

 

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κωνσταντέλιας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button