Επιχειρήσεις

Ψάλτης: Έτος προκλήσεων και δημιουργίας το 2021 για την Alpha Bank

«Διαμορφώνουμε μία νέα τράπεζα, που θα δημιουργεί περισσότερη αξία για τους πελάτες, τους μετόχους και το προσωπικό της» σημειώνει ο CEO της Alpha Bank κ. Βασίλης Ψάλτης, στο μήνυμά του προς το προσωπικό του ομίλου.

Στον απόηχο ενός έτους δοκιμασίας, που επιβεβαίωσε τη δυνατότητα της Alpha Bank να αποτελεί – και στα δύσκολα – το σημείο αναφοράς για το τραπεζικό σύστημα της χώρας, ο CEO της Alpha Bank κ. Βασίλης Ψάλτης υπογραμμίζει πως η Τράπεζα θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσει την ενισχυμένη σχέση εμπιστοσύνης με τους Πελάτες της.

«Καθώς η νέα χρονιά φέρνει την ελπίδα ότι, σύντομα, ως κοινωνία θα υπερβούμε τις δυσχέρειες από την πανδημία, οι Πελάτες μας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, θα επανακαθορίσουν την οπτική τους για το μέλλον. Τώρα που έρχεται η ώρα των αποφάσεων, πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των Πελατών μας, είτε αυτοί επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις, είτε να σχεδιάσουν το αύριο, επενδύοντας στην επερχόμενη ανάκαμψη», επισημαίνει χαρακτηριστικά και εξαίρει τις προσπάθειες του Προσωπικού κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close