Τρόπος Ζωής

Ψήφισμα-απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας: Να είναι ελεύθερη η διέλευση των Καβαλιωτών από τα νέα διόδια

Ψήφισμα-απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για την ελεύθερη διέλευση των κατοίκων του Δήμου Καβάλας τόσο από τα μετωπικά όσο και από τα πλευρικά διόδια τα οποία θα λειτουργήσουν στα Άσπρα Χώματα, στην ανατολική πλευρά της πόλης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά τη συνεδρίαση του Σώματος το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Με το ψήφισμα καλούνται και οι βουλευτές του Νομού να πάρουν θέση και κυρίως, να πιέσουν για να γίνει δεκτό το αίτημα από την Εγνατία Οδό ΑΕ, ώστε να χορηγηθεί μια κάρτα για την ελεύθερη διέλευση των κατοίκων του Δήμου από τα διόδια, τα οποία επί της ουσίας τοποθετούνται εντός του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Ποτόλιας, ήταν αρνητικός στο ψήφισμα, καθώς, όπως είπε, «νομιμοποιεί τη φιλοσοφία των διοδίων».

// Load the SDK asynchronously
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “https://connect.facebook.net/el/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger