Επικαιρότητα

New Renault 5 E-Tech electric: Το σημείο αναφοράς του μέλλοντος είναι 100% ηλεκτρικό (pics)

“Δεν θέλαμε το ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech να προκαλεί νοσταλγία ή να δείχνει παλιό. Θέλαμε να πυροδοτήσουμε συναισθήματα και να δημιουργήσαμε ένα ζωντανό, ζωηρό, pop αυτοκίνητο”. Gilles Vidal, Αντιπρόεδρους Τμήματος Σχεδιασμού, Renault & Ampere

Το ίδιο ξεχωριστό και fun με το R5, το  Renault 5 E-Tech electric διαθέτει στυλ και αναλογίες που τονίζονται χάρη στο μοντέρνο του design, έντονα ”φουσκωμένα” φτερά, δυναμικό προφίλ οροφής, πιο τετραγωνισμένο αμάξωμα, ενώ το “χαμόγελο” στο μπροστινό μέρος είναι ακόμα εκεί.

Όπως το R5 στην εποχή του, ένα δημοφιλές και ταυτόχρονα απαραίτητο μοντέλο και τώρα σε μοντέρνα έκδοση, το E-Tech electric είναι αθόρυβο, τεχνολογικά προηγμένο, οδηγοκεντρικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, το Renault 5 E-Tech electric μπορεί να μεταφέρει έως και 5 επιβάτες, χώρο αποσκευών 326 L, εφοδιασμένο με την εφαρμογή openR link με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google, φωνητικό βοηθό, πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και περισσότερες από 50 εφαρμογές, καθώς και διπλή οθόνη 2×10″.

Το Renault 5 E-Tech electric, που συναρμολογείται στη Douai στη Γαλλία, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 150 hp, ροπή κινητήρα 245 Nm, αυτονομία έως 400 χλμ. και φόρτιση από το 15% στο 80% της συνολικής αυτονομίας σε 30 λεπτά.

Renault-Dacia, ΠΥΡΑΜΙΣ AUTO, στο 3ο χλμ. της ΕΟ Ηρακλείου – Μοιρών, τηλ. 2810 256101. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button