ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ανατροπή με Αλ Μουσράτι, μένει στην Μπράγκα» – Galaksias Portal News

Ανατροπή με τον Αλ Μουσράτι. Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», «ο Λίβυος μέσος, για τον οποίο φήμες ανέφεραν ότι θα υπήρχε ήδη καταρχήν συμφωνία μεταξύ του παίκτη, της Μπράγκα και του Ολυμπιακού του Κάρλος Καρβαλιάλ δεν βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με κανέναν σύλλογο στην τρέχουσα μεταγραφική αγορά».

Συνεχίζει η ανάρτηση: «Ο 27χρονος μέσος αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό και σύντομα αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις αλλά και τις επιλογές του Αρτούρ Χόρχε, και θα μπορούσε να είναι παρών ακόμη και στο «final four» του Λιγκ Καπ, στη Λεϊρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι ο Λίβυος παίκτης έμεινε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο , στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Αλ Μουσράτι επέστρεψε στη σύγκρουση του Champions League με τη Νάπολη στις 12 Δεκεμβρίου και τραυματίστηκε ξανά, αυτή τη φορά ήταν ένας μυϊκός τραυματισμός. Έκτοτε έμεινε εκτός επιλογών του προπονητή της Μπράγκα, έχοντας και πάλι χωρίς να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα μήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button