Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα – Galaksias.com

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση απάτης και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας αλλοδαπής γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη με συνεργούς του, που αναζητούνται, στις 06-02-2023 στην Πάτρα, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα της εμπλοκής τέκνου της, σε σοβαρό ατύχημα, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαιτούσαν χρηματικά ποσά για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου. Η ηλικιώμενη πείστηκε από τους ισχυρισμούς των απατεώνων και τοποθέτησε καθ υπόδειξή τους σε κάδο απορριμάτων μια συσκευασία, που περιείχε 8.000 ευρώ σε χρήματα, λίρες και κοσμήματα τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν οι κατηγορούμενοι.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της κατηγορούμενου και η δικογραφίαπου σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Παράλληλα,συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης και τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους σε υποθέσεις απατών και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button