ΕνημέρωσηΠολιτική

Oι Μαϊάμι Χιτ εκτέλεσαν (123-97) τους Μπακς από τα 7.25μ. – Galaksias Portal News

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στους Χιτ όμως οι «καυτοί» του Μαϊάμι με 19/40 τρίποντα έφυγαν αλώβητοι από το Fiserv Forum, επικρατώντας των Μπακς με 97-123.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άγγιξε το triple double έχοντας 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής, με 10/16 δίποντα, 1/2 τρίποντα χωρίς να εκτελέσει καμία βολή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Χιτ έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 28-40, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +17 (52-69).

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να «βομβαρδίζουν» το καλάθι των Μπακς και έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο στο +22 (76-98), με τον Ντοκ Ρίβερς να ρίχνει «λευκή πετσέτα» στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου περνώντας στο παρκέ την second unit.

Έτσι, οι Μαϊάμι Χιτ έφυγαν αλώβητοι από την έδρα των Μιλγουόκι Μπακς, που δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν back to back νίκη μετά το μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίος για τους Χιτ ήταν ο Νίκολα Γιόβιτς που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (5/8 τρίποντα), με τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να ακολουθεί με 23 πόντους, έχοντας 6/8 τρίποντα!

Πηγή: sdna

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button