Τρόπος Ζωής

Είχα να πολεμήσω πολλές απόψεις με τις οποίες κιόλας δεν συμφωνούσα – Galaksias Portal News

“Έχω περάσει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές” εξομολογείται η Shaya.

Σε φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας που αντιμετώπισε στην Ελλάδα αλλά και στις δυσκολίες στιγμές που είχε στη δισκογραφία αναφέρθηκε από καρδιάς η Shaya όταν βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. 

“Έχω περάσει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πάρα πολλές αλλά η αλήθεια είναι πως μαθαίνεις και από αυτές, αν και εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι “γιατί μου συμβαίνει τώρα αυτό;”.

Μπορώ να πω ότι πολλά πράγματα άλλαξαν με το που έγινα μάνα. Δηλαδή υπολόγισα λίγο περισσότερο κάποια πράγματα που έδινε πολύ σημασία και πλέον δεν τους δίνω τόση σημασία”. “Επίσης, έχω πια λιγότερη αρνητική σκέψη. Γενικά με έχει βοηθήσει αυτό στη ζωή μου.

Άμα σκέφτομαι δηλαδή λιγότερα αρνητικά, θα μου έρθουν περισσότερα θετικά γιατί θα είμαι και εγώ καλύτερα” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γοητευτική τραγουδίστρια.

“Έδινα σημασία στα πάντα. “Αυτός είπε αυτό για μένα, ο άλλος είπε ότι δεν τραγουδάει καλά”. Και στη δισκογραφία είχα πάρα πολλά θέματα.

Ότι ήμουν δηλαδή πάρα πολύ διαφορετική, ότι έχω προφορά, ότι “στην Ελλάδα δεν ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε κάτι τόσο διαφορετικό. Είχα να πολεμήσω πάρα πολλές απόψεις με τις οποίες κιόλας δεν συμφωνούσα”.

“Λέω, όχι! Γιατί μεγάλωσα σε ελληνικό σχολείο από το Γυμνάσιο, τελείωσα και το λύκειο εδώ και σκεφτόμουν πως αυτό που μου λένε δεν το έχω ζήσει.

Θα υπάρχει και το μπούλινγκ και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με αυτό που μου παρουσίαζαν” συμπλήρωσε η Shaya στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

To άρθρο Shaya: Είχα να πολεμήσω πολλές απόψεις με τις οποίες κιόλας δεν συμφωνούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button