ΑθλητικάΕνημέρωση

«Εκκωφαντική» νίκη με χατ τρικ του Πόνσε για την Ένωση στη Super League 1 – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ έκανε μία επιβλητική εμφάνιση στο Περιστέρι και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 19η αγωνιστική της Super League 1, παίρνοντας μία “εκκωφαντική” νίκη με 5-0.

Με τον Πόνσε να πραγματοποιεί το καλύτερό του παιχνίδι με την ΑΕΚ στη σεζόν και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η ομάδα του Αλμέιδα δεν “απειλήθηκε” σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Ατρόμητο και με επίδειξη δύναμης, πήρε ένα διπλό που την διατηρεί σε απόσταση βολής από την κορυφή της Super League 1.

Κόντρα στον αήττητο για δέκα αγώνες Ατρόμητο, η Ένωση πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και “τελείωσε” το ματς με τον Κάλενς στο 35′. Ο Πόνσε πέτυχε το τρίτο γκολ του στο ξεκίνημα δευτέρου μέρος και ο Κάλενς έβαλε από νωρίς το… κερασάκι στη νίκη της ομάδας του.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της φάση στο ματς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Πόνσε έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και με υπέροχο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Το γρήγορο γκολ “πάγωσε” τους γηπεδούχους και η ΑΕΚ είχε στα επόμενα λεπτά δύο καλές φάσεις με Γιόνσον και Πόνσε, πριν βρει και δεύτερο γκολ με τον Αργεντινό και πάλι στο 15′. Ο Γκατσίνοβιτς έκανε άψογο γύρισμα από αριστερά και ο Πόνσε με προβολή σκόραρε ξανά για το 2-0 στο ματς.

Η ΑΕΚ παρέμεινε “κυρίαρχη” στο παιχνίδι και στη συνέχεια, με τον Τσούμπερ και τον Γιόνσον να χάνουν νέες ευκαιρίες για γκολ και τον Κάλενς να “καθαρίζει” ουσιαστικά το ματς στο 35′. Από κόρνερ, ο Βίντα έκανε διπλή προσπάθεια με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον έτερο κεντρικό αμυντικό της Ένωσης, ο οποίος και πέτυχε το 3-0.

Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να έχει τη μοναδική καλή στιγμή του με μακρινό σουτ του Κούεν στο 41′ που απέκρουσε με τα πόδια ο Στάνκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και η ΑΕΚ βρήκε με το ξεκίνημα νέο γκολ με τον Πόνσε να κάνει το χατ-τρικ από ασίστ του Ρότα στο 58′. Η ομάδα του Αλμέιδα δεν σταμάτησε όμως και ο Γιόνσον με κεφαλιά στο 66′ ανέβασε το δείκτη του σκορ για την ομάδα του στο 5-0.

To άρθρο Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-5: «Εκκωφαντική» νίκη με χατ τρικ του Πόνσε για την Ένωση στη Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button