ΑθλητικάΕνημέρωση

Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του παίκτη της ΑΕΚ, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας – Galaksias Portal News

Εντείνονται οι έρευνες στο Μεξικό για τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο και τον τραυματισμό της μητέρας και του θείου του, Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες. Ο Μεξικανός ήταν ενήμερος στο ματς της Ένωσης με τον ΟΦΗ.

Από το Μεξικό αναφέρουν πως η μητέρα και ο θείος του Ροδόλφο Πισάρο είναι εκτός κινδύνου και ασφαλείς. Σύμφωνα με τις αρχές, οι ένοπλοι άνδρες, δολοφόνησαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ με ασφυξία, ξυλοκόπησαν τον θείο του, ενώ όταν η μητέρα του Μεξικανού έφτασε στο σημείο, είδε ανοιχτή την πόρτα, την τραυμάτισαν κι εκείνη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσβαση στο σπίτι έδωσε στους δράστες ένα άτομο που εργαζόταν στο σπίτι για τη φροντίδα ηλικιωμένου (νοσοκόμος).

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταμουαλίπας αναφέρθηκε στο έγκλημα ως υπόθεση “κατάχρησης εμπιστοσύνης”.

Ενήμερος και άυπνος ο Πισάρο

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό πως ο Ροδόλφο Πισάρο είχε ενημερωθεί από το Σάββατο για το συμβάν και το έκανε γνωστό στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ζήτησε να φύγει για την πατρίδα του.

Αντιλαμβανόμενος την κακή ψυχολογική κατάσταση του παίκτη, ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον χρησιμοποίησε και τον άφησε στον πάγκο. Άλλωστε ο 30χρονος άσος δεν είχε κοιμηθεί τις δύο τελευταίες μέρες μετά από όσα συνέβησαν στην οικογένειά του στην άλλη άκρη του κόσμου.

To άρθρο Νταβίντ Πισάρο: Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του παίκτη της ΑΕΚ, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button