Κόσμος

Νέο Honda CB125R 24YM με νέα χρώματα, έγχρωμη οθόνη TFT και προδιαγραφές EURO5+ – Galaksias.com

Tο Honda CB125R 24YM είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας Neo Sports Café της Honda και είναι ένα από τα κορυφαία σε επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής μοντέλα 125 κ.εκ. της κατηγορίας Modern Classic.

Με τον ευχάριστο και ζωηρό υγρόψυκτο κινητήρα 125cc, το CB125R είναι το όχημα εισόδου στην κατηγορία Α1 για πολλούς που θα εκτιμήσουν το μινιμαλιστικό ρετρό στυλ του με τις μοντέρνες πινελιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2024 το νέο Honda CB125R 24YM είναι εξοπλισμένο με μια νέα έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών που κληρονομήθηκε από την μεγάλη CB1000R της οικογένειας.

Η νέα οθόνη προσφέρει στον αναβάτη τη δυνατότητα επιλογής τριών τύπων ενδείξεων για την ταχύτητα και τις σ.α.λ. και εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου και την επιλογή σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει επίσης ένα προσαρμόσιμο σημείο αλλαγής ταχυτήτων στο στροφόμετρο και συνδυάζεται με έναν ολοκαίνουργιο αριστερό διακόπτη για τις επιλογές προβολής.

Το 24YM CB125R θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα νέα χρώματα: Matt Cynos Grey, Pearl Cool White, Reef Sea Blue Metallic και Pearl Splendor Red με ταιριαστό χρώμα πίσω φέρινγκ.

Όλα διαθέτουν ταιριαστά μεγάλα λογότυπα CB125R στα καλύμματα του ψυγείου και λογότυπα Honda Wing με αρνητικό χρώμα στο ρεζερβουάρ.

Η μόνη εξαίρεση είναι ο χρωματικός συνδυασμός Matt Cynos Grey Metallic, ο οποίος είναι μοναδικός στη γκάμα, με το χρυσό CB125R και το λογότυπο Honda Wing στα καλύμματα και το ρεζερβουάρ αντίστοιχα.

Από το 21 YM, το Honda CB125R φοράει πιρούνια USD 41 χιλιοστών Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP), από το μεσαίο CB650R, φέρνοντας την ποιότητα ανάρτησης μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας στα 125cc.

Το 2021 φόρεσε επίσης νέο κινητήρα με απόδοση 11,0 kW (το ανώτατο όριο για την κατηγορία A1) με ροπή 11,6 Nm, o οποίος για 24YM είναι προδιαγραφών EURO5+ που ισχύουν από το τέλος του 2024.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button