ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ήταν κάτι πολύ άγριο, όλοι μας ανησυχήσαμε» – Galaksias Portal News

«Αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει πόλεμος. Εμείς ήμασταν εκεί επτά ώρες. Για τους Ουκρανούς είναι καθημερινή πραγματικότητα. Και αυτό επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής της ΕΕ να στηριχθεί η Ουκρανία απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην πυραυλική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην Οδησσό, στο πλαίσιο συνομιλίας του με Έλληνες δημοσιογράφους στο Βουκουρέστι.

Και πρόσθεσε: «Όλοι μας ανησυχήσαμε. Αν σκεφτείτε ότι ήμασταν σε ανοιχτό χώρο, χωρίς τη δυνατότητα να καλυφθούμε οπουδήποτε, ήταν κάτι πολύ άγριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών τόνισε «βλέπω το ΕΛΚ ενωμένο και συντεταγμένο πίσω από την υποψηφιότητα της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, και πολιτικά δικαιωμένο για τις επιλογές που έκανε. Προσερχόμαστε με ισχυρή πολιτική πλατφόρμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Το ΕΛΚ είναι αναντικατάστατος εταίρος στις διαπραγματεύσεις της επόμενης μέρας».

«Δεν θα φοβηθούμε, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία» διεμήνυσε ο Έλληνας πρωθυπουργός από το Βουκουρέστι, λίγες ώρες μετά τη ρωσική επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο στην Οδησσό, κατά τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουκρανία, πάντως, και η ρωσική επίθεση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, εντός και εκτός Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button