ΕνημέρωσηΟικονομία

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Μεγάλη επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ σε νέες εγκαταστάσεις

Οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στον Γέρακα, εγκαινιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/06/2022), από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, παρουσία των κυρίων Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Θάνου Πλεύρη, Υπουργού Υγείας. 

Μετά από μια χρονιά-ρεκόρ για τον Όμιλο, η σταθερή αναπτυξιακή πορεία συνεχίζεται με μια νέα μεγάλη επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ. Στην πρώην έκταση της Beiersdorf Hellas, η οποία εξαγοράστηκε το 2021, μεταστεγάζεται η θυγατρική του Ομίλου ΒΙΑΝ Α.Ε, μεταφέρεται τμήμα της συσκευασίας, όλες οι αποθήκες των εταιρειών, καθώς και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια έκταση 37 στρεμμάτων, που περιλαμβάνει στεγασμένους χώρους 18.000 τ.μ. Οι νέες εγκαταστάσεις, αφού εκσυγχρονίστηκαν με νέα ψηφιακά συστήματα, αποτελούν κατά ένα μέρος τους επέκταση του Εργοστασίου Α της ΒΙΑΝΕΞ. Επίσης, η ΒΙΑΝ αποκτά μια σύγχρονη έδρα. Η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο του φαρμακείου, με κύκλο εργασιών που το 2021 έφτασε τα 96 εκατ. ευρώ, η ΒΙΑΝ έχει εξαπλασιάσει τις πωλήσεις της τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ διαχειρίζεται πλήρως, ηγετικά brands Αυτοφροντίδας και διαθέτει ένα σημαντικό portfolio ώριμων συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger