Επικαιρότητα

Πλήρωσε τα λάθη του ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας – Galaksias.com

Ένας αγνώριστος και επιρρεπής σε λάθη (15) Παναθηναϊκός, δεν κατάφερε να βγάλει το ανταγωνιστικό πρόσωπό του στο Κάουνας, απέναντι σε μία Ζαλγκίρις που προερχόταν από την εκκωφαντική εμφάνιση επί της Φενερμπαχτσέ και έκλεισε αλώβητη τη «διαβολοβδομάδα». 

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 80-68, για την 25η αγωνιστική της Euroleague και με ρεκόρ 15-10 έχασαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την πίεση στην Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη θέση. O Tούρκος προπονητής είχε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για την επίθεση της ομάδας του μετά τη νίκη επί της Αρμάνι και τελικά επιβεβαιώθηκε… 

Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις ανέβηκε στο 10-15 και συνεχίζει τον αγώνα της για να προλάβει τα Play-In. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντός παιχνιδιού στο α΄μέρος κυρίως, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο φινάλε οι Λιθουανοί ξέφυγαν με +12 (74-62) ενώ οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν στους 7 (74-67). Όμως κάποια αβίαστα λάθη των παικτών του Αταμάν δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν περισσότερο. 

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 44-38, 64-56, 80-68

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης , Βιλντόσα , Μωραΐτης , Παπαπέτρου, Γκραντ 7 (1) , Ναν 26 (5), Λεσόρ 14 , Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 15 (3) , Ερνανγκόμεθ 3  , Μήτογλου 3. 

Πηγή, photo ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button