ΑθλητικάΕνημέρωση

«Τρένο» οι Πειραιώτες έκαναν νέο «περίπατο» στην Basket League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φόρμα και το επιβεβαίωσε και κόντρα στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Basket League, αφού έκανε διπλό με επιβλητική εμφάνιση, παίρνοντας τη νίκη με 85-67.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη σπουδαία νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Euroleague, ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και κόντρα στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Basket League, επικρατώντας άνετα των γηπεδούχων.

Με διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκανε και επιμέρους σκορ 22-9 στην τρίτη περίοδο, για να “εκτοξεύσει” περαιτέρω το υπέρ του σκορ και να κάνει… περίπατο στην έδρα του Περιστερίου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε ως κορυφαίο παίκτη τον Πίτερς με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Λούντζης, Κάνααν και Πετρούσεφ, σε ένα ματς που αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά ο Γουόκαπ, λόγω μιας άσχημης πτώσης στο παρκέ. Για τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ με 14 πόντους και 5 κλεψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 39-48, 48-70, 67-85

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Περιστέρι – Ολυμπιακός 67-85: «Τρένο» οι Πειραιώτες έκαναν νέο «περίπατο» στην Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button