Τρόπος Ζωής

Όταν ο πατέρας μου είδε τη βέρα στο χέρι του, αντέδρασε – Galaksias Portal News

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη με τη Φιλοθέη Μωβ σύζυγο του πατέρα της, Αντώνη Βαρδή, έδωσε με νέες δηλώσεις της η Καλλιστώ Βαρδή. Η κόρη του αείμνηστου συνθέτη αποκάλυψε ότι λόγω του όγκου στο κεφάλι, ο πατέρας της δεν μπορούσε να μιλήσει.

Πριν από μερικές μέρες, ο Γιάννης Βαρδής είχε δηλώσει ότι μετάνιωσε που υπέγραψε ως μάρτυρας για το γάμο του Αντώνη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ. Η αδερφή του, Καλλιστώ Βαρδή, μιλώντας σήμερα (22.01.2024) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» περιέγραψε πως ο πατέρας της είχε αντιδράσει όταν είδε τη βέρα στο χέρι του.

«Διαβάζω και ακούω όλα αυτά που σχολιάζουν στα πάνελ, αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι.

Εμείς, ως παιδιά του Αντώνη Βαρδή, θέλαμε ο πατέρας μας να είναι ευτυχισμένος, προσπαθούσαμε να μην χάσουμε τον άνθρωπό μας. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι ομόφωνες και εφικτές.

Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία, ο όγκος στο κεφάλι ήταν στο σημείο της ομιλίας, τον επηρέαζε εκεί. Ήταν 10 χρόνια με έναν άνθρωπο χωρίς να κάνει γάμο, αν ήθελε να κάνει γάμο, θα το είχε κάνει» αποκάλυψε η Καλλιστώ Βαρδή.

«Δεν ήταν ότι με τον Γιάννη δεν θέλαμε τη γυναίκα αυτή για σύντροφο του πατέρα μας, απλά δεν ήταν αυτή η επιθυμία του πατέρα μας. Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε.

Μετά το γάμο άλλαξαν πολλά στο σπίτι μας, ήταν μια λάθος απόφαση. Η γυναίκα αυτή διεκδικεί πράγματα που ήξερε ότι είναι δικά μας, ήξερε ότι ο πατέρας μας ήθελε να τα έχουμε εμείς» τόνισε η κόρη του Αντώνη Βαρδή.

 

«Ο πατέρας μου ήταν παράλυτος και ανήμπορος. Λέω τη δική μου αλήθεια, ζούσα τον πατέρα μου ως πατέρα και όχι ως τραγουδιστή. Αν αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι αγάπησε τον πατέρα μας, θα λειτουργούσε διαφορετικά», κατέληξε.

To άρθρο Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: Όταν ο πατέρας μου είδε τη βέρα στο χέρι του, αντέδρασε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button