Κόσμος

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού – Galaksias.com

Προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση σε αυτοκίνητο αστυνομικού στα Χανιά την περασμένη Τρίτη στην περιοχή της Νέας Χώρας. Πρόκειται για δύο Έλληνες 55 και 57 χρόνων.

Η απόφαση ελήφθη μετά από πολύωρη απολογία των κατηγορουμένων, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δράστη, Αριστομένης Τζεβελέκος επεσήμανε ότι, “με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε ως μέτρο δικονομικού εξαναγκασμού η προσωρινή κράτηση του πελάτη μου για 6 μήνες. Ο πελάτης μου αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την περάτωση της κύριας ανάκρισης. Από κει και πέρα να δικαστεί όταν θα έρθει η ώρα και να πει όσα έχει πει. Έκανε αίτημα πραγματογνωμοσύνης ότι ήταν και αυτός μαζί στο συμβάν. Δεν υπάρχει στοιχείο από τις κάμερες”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην πυλωτή διώροφης κατοικίας στην οδό Λεκανίδη στη νέα Χώρα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε αστυνομικός. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και σε δύο μηχανές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΡΤ

Βίντεο: haniotika-nea.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button