ΑθλητικάΕνημέρωση

Η στιγμή που ο Γερεμέγεφ τραβάει τον γιατρό από τον Βαγιαννίδη για να τον ρίξει στον Μπάμπα – Galaksias Portal News

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην παράταση του ημιτελικού του Κυπέλλου στη Λεωφόρο, όταν ο Ραχμάν Μπάμπα έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα, έχασε τις αισθήσεις του μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη στον αέρα, λίγο πριν το φινάλε της παράτασης του ημιτελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Δικεφάλου του Βορρά στη Λεωφόρο.

Οι γιατροί των δύο ομάδων έτρεξαν στο σημείο, με τον Γερεμέγεφ να κάνει μία τρομερή κίνηση. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού ήταν πάνω από τον Βαγιαννίδη όταν ο Σουηδός επιθετικός του τριφυλλιού τον τράβηξε και τον κατηύθυνε προς τον Μπάμπα.

Προφανώς, ο Σουηδός επιθετικός κατάλαβε κατευθείαν ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε σοβαρότερη κατάσταση και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει.

Ευτυχώς, ο Μπάμπα συνήλθε λίγα λεπτά μετά και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Διανυκτέρευσε, μάλιστα, προληπτικά στο νοσοκομείο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η στιγμή που ο Γερεμέγεφ τραβάει τον γιατρό από τον Βαγιαννίδη για να τον ρίξει στον Μπάμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button