ΕνημέρωσηΠολιτική

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους – Galaksias Portal News

Ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά τη μήνυση της οικογένειας του Νίκου Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του παραγωγού τον είχαν μηνύσει πως υπέκλεψε συνομιλία και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο μέσα από το ΑΤ Θέρμης

Αμέσως, ο Μένιος Φουρθιώτης μήνυσε και αυτός τους προαναφερθέντες.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370 Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button