ΑθλητικάΕνημέρωση

Τρίποντο παραμονής στην Super League για τους Αγρινιώτες – Galaksias Portal News

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, η οποία σε μεγάλο βαθμό μπορεί να τους εξασφαλίσει την παραμονή στην Super League.

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την-ενδεχομένως-την σημαντικότερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με τα «καναρίνια» να κερδίζουν 1-0 εντός έδρας τον Ατρόμητο, φτάνοντας παράλληλα τους 18 πόντους στο πρωτάθλημα και αυξάνοντας την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της «ουράς» στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό, με τον Αντζιέλσκι να σκοράρει στο 2′, ωστόσο το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24΄, όταν από την κάθετη του Πέρες ο Καρέλης έκανε μια όμορφη κάθετη κίνηση και με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Τσιντώτα για να κάνει το 1-0.

Το πλεονέκτημα των γηπεδούχων ήρθε να «ισοφαρίσει» η αποβολή του Οικονόμου έξι λεπτά αργότερα, με τον έμπειρο αμυντικό να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα σε πολύ σκληρό και αντιεπαγγελματικό μαρκάρισμα στον Έντερ.

Το παιχνίδι γενικότερα είχε ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να δείχνει πως θέλει περισσότερο τη νίκη, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική έχασε.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 18 πόντους, πέντε περισσότερους από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα και τρεις από την προ τελευταία Κηφισιά.

Παναιτωλικός(Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος(Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια

To άρθρο Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Τρίποντο παραμονής στην Super League για τους Αγρινιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button