Επικαιρότητα

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο: Γιατροί και νοσηλευτές γίνονται φίλοι και συγγενείς ασθενών με κορωνοϊό

«Να πείτε στους δικούς μου ότι τους αγαπώ. Μην ανησυχούν, θα τα καταφέρω» είναι το μήνυμα που καλούνται συχνά, γιατροί και νοσηλευτές στις κλινικές Covid-19 να μεταφέρουν στους οικείους των ασθενών τους.

Από την άλλη πλευρά, γιατροί και νοσηλευτές, κατά την καθημερινή ενημέρωση των συγγενών για την πορεία της υγείας των ανθρώπων τους που δίνουν τη μάχη τους στις ΜΕΘ, νιώθουν την αγωνία τους.

Παρακαλούν καθημερινά να τους επιτραπεί η είσοδος στις δομές υγείας για να αντικρύσουν έστω και από απόσταση τους δικούς τους, ενώ μητέρες περιμένουν ώρες έξω από τα νοσοκομεία μέχρι να έρθει η ώρα για το πολυπόθητο εξιτήριο του παιδιού τους. Οι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία νοσηλευόμενοι σε κοινούς θαλάμους μπορούν να συνομιλούν με τους δικούς τους, άλλοι όμως ζητούν βοήθεια από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για να δουν τα πρόσωπα των δικών τους ανθρώπων, έστω και μέσω ενός κινητού, και να πάρουν δύναμη για τον αγώνα που δίνουν.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger