Υγεία & Διατροφή

“12 χρόνια χωρίς γέφυρα στη θέση Ρογκάκια στον Μέγδοβα” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας για την κατασκευή γέφυρας στα ορεινά της Καρδίτσας με στόχο τη σύνδεση των χωριών Νεράιδα – Καροπλέσι, επισημαίνονται τα εξής:

“Για τη μη τοποθέτηση γέφυρας «Μπέλευ» ή κατασκευή άλλης στη θέση «Ρογκάκια» στον Μέγδοβα ποταμό, η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, τρείς φορές τα τελευταία 2 χρόνια ανάδειξε το ζήτημα στο Π.Σ, ζητώντας να τοποθετηθεί επιτέλους η πολυπόθητη γέφυρα για να συνδέσει τα χωριά Νεράιδα – Καροπλέσι στα ορεινά της Καρδίτσας.

Είναι ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε και συνεχίζει να μην λύνεται εδώ και 12 χρόνια με φτηνές δικαιολογίες, που συμπυκνώνονται στη φράση: Πότε τα βάθρα, πότε ο ΙΑΝΟΣ, πότε ο στρατός, ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Αγοραστός.

Βεβαίως, το πρόβλημα που εδώ και 12 χρόνια, δεν έγινε το συγκεκριμένο έργο, που ούτε καμιά μεγάλη δαπάνη απαιτεί, ούτε είναι σύνθετο και χρονοβόρο, δεν οφείλεται, ούτε στα βάθρα, ούτε στον ΙΑΝΟ, ούτε στο στρατό, αλλά στην άρνηση της περιφερειακής αρχής του κ. Αγοραστού και των κυβερνήσεων της Ν.Δ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που όμως δείχνουν ταχύτητα και γαλαντομία σε χρήμα, όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση αναγκών του μεγάλου κεφαλαίου στην Θεσσαλία.

Οι μόνιμοι αλλά και εποχικοί κάτοικοι των ορεινών χωριών της Νεράιδας και του Καροπλεσίου του Δήμου Καρδίτσας, δεν πρέπει να περιμένουν παθητικά την λύση του προβλήματος, όπως και όλων των άλλων που τους βασανίζουν.

Ο δρόμος του οργανωμένου και μαζικού αγώνα, απέναντι στην σημερινή και στην εκάστοτε περιφερειακή αρχή και κυβέρνηση, που στηρίζουν με τις πολιτικές τους τα κέρδη των λίγων και όχι τις ανάγκες των πολλών, αλλά και η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών δύναμης, με την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμους, είναι μονόδρομος. Έτσι, θα αποσπαστούν μικρές και σε μια πορεία και μεγαλύτερες λύσεις στα προβλήματά τους.

Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στην Περιφέρεια και στους Δήμους, είναι μπροστά σ’ αυτόν τον αγώνα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger