Επικαιρότητα

Αυτή είναι η γυναίκα που γέννησε μόνη της μέσα σε εν κινήσει αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσει την κλινική της Λάρισας (φωτό)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του magnesianews.gr, για το ζευγάρι από τον Βόλο που έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, μέσα στο αυτοκίνητό τους, που ήταν εν κινήσει προς ιδιωτική κλινική στην Λάρισα.

Προχθές, στις 2.42 τα ξημερώματα έφυγαν από τον Βόλο με το αυτοκίνητό τους, ο σύζυγος με την έγκυο γυναίκα του, με προορισμό ιδιωτική κλινική στη Λάρισα για την γέννηση του παιδιού τους. Στο ΠΕΒ η γυναίκα διαπιστώνει ότι έσπασαν τα νερά και ένα μόλις χιλιόμετρο έξω από την κλινική, ξεκίνησε ο τοκετός. Η Αθανασία δεν έχασε λεπτό την ψυχραιμία της και τράβηξε την μπέμπα στην αγκαλιά της. Ώρα 03:05.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν έξω από την κλινική όπου στα επείγοντα τους περίμεναν οι νοσηλευτές και ο γιατρός για να τους παραλάβουν. Όπως έλεγε στο magnesianews.gr ο ευτυχής πατέρας «Υποκλίνομαι στην γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία». Το υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δείτε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε μόλις το ζευγάρι Τσαγκουλίδη με το νεογέννητο έφτασαν στην κλινική:

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button