ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είμαι σοκαρισμένος, θα ασκήσω έφεση στο CAS» – Galaksias Portal News

Ο Πολ Πογκμπά επιβεβαίωσε την είδηση της “βαριάς” τιμωρίας του από τις ιταλικές αρχές για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά αρνήθηκε ξανά τα πάντα και προανήγγειλε έφεση στο CAS.

Η εθνική επιτροπή κατά του ντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia) αποφάσισε να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών στον Πογκμπά και ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος σε ανάρτησή του στο instagram, για μία τιμωρία που μπορεί να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Η ανάρτηση του Πογκμπά

«Σήμερα ενημερώθηκα για την απόφαση και πιστεύω ότι η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη. Είμαι λυπημένος και σοκαρισμένος που μου αφαιρέθηκαν όλα όσα έχω χτίσει στην επαγγελματική μου καριέρα.

Όταν απαλλαγώ από νομικούς περιορισμούς, η πλήρης ιστορία θα γίνει ξεκάθαρη, αλλά ποτέ δεν έχω λάβει εν γνώσει μου ή σκόπιμα συμπληρώματα που παραβιάζουν τους κανονισμούς κατά του ντόπινγκ.

Ως επαγγελματίας αθλητής δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να βελτιώσω την απόδοσή μου χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες και ποτέ δεν έχω ασεβήσει ή εξαπατήσει συναθλητές και υποστηρικτές οποιασδήποτε από τις ομάδες για τις οποίες έχω παίξει ή έχω αντιμετωπίσει. Ως συνέπεια της απόφασης που ανακοινώθηκε σήμερα, θα ασκήσω έφεση ενώπιον του CAS».

Στα 31 του χρόνια, ο Πογμπά θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις ακόμη σεζόν.

 

To άρθρο Πολ Πογκμπά για την τιμωρία του: «Είμαι σοκαρισμένος, θα ασκήσω έφεση στο CAS» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button