Επικαιρότητα

Με στόχο την πρόκριση απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός στην έδρα της Φερεντσβάρος!

Να… κλειδώσει την πρόκριση στους «16» του Conference League, είναι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού απόψε (22:00) στην έδρα της Φερεντσβάρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν στην ουγγρική πρωτεύουσα έχοντας μικρή αλλά σημαντική παρακαταθήκη τη νίκη με 1-0 απέναντι στους Μαγυάρους την περασμένη Πέμπτη, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μαζί τους κουβάλησαν και την εξαιρετική ψυχολογία τους από τις δύο τελευταίες πολύ σημαντικές επιτυχίες τους, αρχικά επί των Ούγγρων κι εν συνεχεία το θρίαμβο με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επιπλέον, η Βουδαπέστη αποτελεί αγαπημένη πόλη για τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού εκεί κατάκτησε πέρυσι το Europa League ως τεχνικός της Σεβίλλης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Γάλλος Κλερμέν Τουρπέν, κατηγορίας Elite. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Νικολάς Ντανός, Ερβάν Φινζέν, τέυαρτος διαιτητής θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ και στο VAR οι Ζερόμ Μπρισάρ, Γουίλι Ντελαζό.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button