Τρόπος Ζωής

Δεν με αφορά ο τρόπος που μιλάει η εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια – Galaksias Portal News

«Έχει να κάνει ξεκάθαρα με ανθρώπινα δικαιώματα» υπογραμμίζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” μίλησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2024) και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια όσο και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Είχα πολύ ωραία μαθητικά χρόνια, πλην μιας χρονιάς που αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο. Οπότε, όταν υπήρχαν μερικοί τσαμπουκάδες στην αρχή, απάντησα με τσαμπουκά και ισορρόπησαν τα πράγματα. Το μπούλινγκ, που λέμε, τι είναι άμα το αναλύσεις;

Δηλαδή σε ενόχλησα εγώ επειδή η σεξουαλική μου προτίμηση είναι διαφορετική από τη δική σου ή επειδή έχω παραπάνω κιλά ή επειδή έχω πολύ λιγότερα κιλά από σένα;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

«Ρε παιδιά, είμαστε στον 21ο αιώνα. Ποιος θα σου πει το δικαίωμα ποιον ή ποια θα αγαπήσεις;

Γονέας είναι αυτός που θα θέλει να δώσει αγάπη, προστασία και μια σωστή παιδεία στο παιδί του. Η εκκλησία καλά κάνει και μιλάει, με τον τρόπο που μιλάει, γιατί αυτό εκπροσωπεί. Εμένα με αφορά ο τρόπος της; Όχι. Με ακουμπά; Όχι γιατί έχει να κάνει ξεκάθαρα με ανθρώπινα δικαιώματα».

  

«Τα αρνητικά σχόλια που έλαβα, όταν μίλησα ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, δεν με αφορούσαν καθόλου. Ξεκίνησε μάλιστα και με δημοσιογράφους. Ό,τι ήθελαν έβλεπαν και ό,τι ήθελαν έλεγαν τότε» δήλωσε ακόμα ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο MEGA.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button