ΑθλητικάΕνημέρωση

Σάσα Βεζένκοφ και Νικόλ Ελευθεριάδου ερωτευμένοι στο Σακραμέντο – Τα γεμιστά και η εμπειρία της σε αγώνα του ΝΒΑ

Η Νικόλ Ελευθεριάδου “εξαφάνισε” τις αποστάσεις και ταξίδεψε στο Σακραμέντο για να δει τον σύντροφό της και παίκτη των Κινγκς, Σάσα Βεζένκοφ.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την Εθνική πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, η Νικόλ Ελευθεριάδου βρέθηκε στο Σακραμέντο και επισκέφτηκε τον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ.

Ο πρώην ηγέτης του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται με τους Σακραμέντο Κινγκς, λόγω του τραυματισμού του (διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού) και φοράει ειδική μπότα, όπως φαίνεται και από τα πλάνα που στο video της Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η διεθνής πολίστρια ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με όσα έζησε στο Σακραμέντο, μεταξύ των οποίων και τον πρόσφατο αγώνα με τους Σπερς, αλλά και κάποιες πιο προσωπικές στιγμές με τον Βούλγαρο φόργουορντ, στον οποίο μαγείρεψε και γεμιστά με κιμά.

@nicolee_ef #fy #fyp #nba #usa #viral #fypシ #traveltiktok #travel #greece ♬ Calm background music with acoustic guitar and saxophone(1288148) – ame

To άρθρο Σάσα Βεζένκοφ και Νικόλ Ελευθεριάδου ερωτευμένοι στο Σακραμέντο – Τα γεμιστά και η εμπειρία της σε αγώνα του ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button