Τρόπος Ζωής

«Δεν είμαι εγώ η Μαίρη Συνατσάκη – Δεν θέλω να απαντώ για θέματα που την αφορούν» – Galaksias Portal News

«Δεν είμαι εγώ η Μαίρη Συνατσάκη, δεν θέλω να απαντώ για θέματα που την αφορούν», δήλωσε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», που τον συνάντησε στα παρασκήνια του J2US.

Ο Ίαν Στρατής που μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τη φετινή σεζόν συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό, ως coach της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Ο μουσικός μίλησε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο ίδιος τα «πεσίματα» των εκπομπών και ξεκαθάρισε πως δε θέλει να παίρνει θέση σε θέματα που προκύπτουν με αφορμή τη σύντροφό του.

«Εγώ είμαι λίγο δύσκολος με τις κάμερες. Δεν το ‘χω γενικά με τις κάμερες, δε τις θέλω πολύ κοντά μου. Είναι η δουλειά των ανθρώπων, αλλά μιλάω για μένα.

 

Σίγουρα με ενοχλεί όταν υπάρχει μια κάμερα έξω από το θέατρο που περιμένει για να απαντήσω σε ένα θέμα που έχει προκύψει με τη Μαίρη. Δεν είμαι εγώ η Μαίρη. Τα θέματα είναι πολύ ξεχωριστά και δε θέλω να απαντάω για τον άλλον, κι ας είναι αυτός ο άνθρωπός μου» είπε ο Ίαν Στρατής.

To άρθρο Ίαν Στρατής: «Δεν είμαι εγώ η Μαίρη Συνατσάκη – Δεν θέλω να απαντώ για θέματα που την αφορούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button