Τεχνολογία

Accenture: Ο ρόλος της ηγεσίας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις

Η ενίσχυση της σημασίας της ηγεσίας που θα αξιοποιεί την τεχνολογία καθώς οι εταιρείες μετατρέπονται σταδιακά σε επιχειρήσεις τεχνολογίας είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα της μελέτης Technology Vision 2021 της Accenture που παρουσιάσθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η τεχνολογία αποτέλεσε σανίδα σωτηρίας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, επιτρέποντας νέους τρόπους εργασίας και επιχειρηματικής δραστηριότητας, δημιουργώντας νέες αλληλεπιδράσεις και εμπειρίες και βελτιώνοντας την υγεία και την ασφάλεια.

Η τεχνολογία άλλαξε ριζικά τις προσδοκίες και τις συμπεριφορές των ανθρώπων και δημιούργησε μια εντελώς νέα πραγματικότητα σε κάθε κλάδο. Καθώς οι εταιρείες στρέφουν σταδιακά την προσοχή τους από το πώς θα αντιδράσουν στην κρίση, στο πώς θα επανεφεύρουν το μέλλον, οι πιο τολμηροί και οραματικοί ηγέτες – αυτοί που αξιοποιούν την τεχνολογία για να φέρουν την αλλαγή – θα καθορίσουν το μέλλον, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη της Accenture, η οποία προβλέπει τις σημαντικότερες τεχνολογικές τάσεις που θα διαμορφώσουν το επιχειρείν τα επόμενα τρία χρόνια.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close