Επιχειρήσεις

Cosmote TV: έμφαση σε νέες παραγωγές αλλά και σε περιεχόμενο για το 1821

Περισσότερες δικές της τηλεοπτικές παραγωγές με την έμφαση να δίνεται και στο περιεχόμενο για την Επανάσταση του 1821 με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός ετοιμάζει για τη φετινή χρονιά η Cosmote TV με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται και στο Cosmote History HD, ένα κανάλι που συμπλήρωσε 5 χρόνια λειτουργίας και για το οποίο ο όμιλος ΟΤΕ δείχνει ιδιαίτερα περήφανος.

«To Cosmote History HD δημιουργήθηκε για να μας θυμίζει από πού ερχόμαστε και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλλει ώστε το κοινό και ιδιαίτερα η νέα γενιά να γνωρίσει καλύτερα διάφορες πτυχές της ιστορίας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Είμαστε υπερήφανοι που, από την πρώτη στιγμή, το Cosmote History HD αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι το έχουν αναδείξει ως το δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ στην Cosmote TV», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, στο πλαίσιο σχετικής διαδικτυακής ενημερωτικής συνάντησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ της Cosmote TV, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 120 πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές ντοκιμαντέρ και πάνω από 800 ώρες τηλεοπτικού υλικού. Για τη φετινή χρονιά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές νέες παραγωγές και συμπαραγωγές με την έμφαση πάντως να δίνεται στην επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με το Cosmote History HD να έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο αφιέρωμα με θέμα τον αγώνα για την ελευθερία, το οποίο αποτελείται από 11 νέες παραγωγές και συμπαραγωγές Cosmote TV. Συνολικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πάνω από 100 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος αφιερωμένου στην ελληνική Επανάσταση. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσαμάζ, πρεμιέρες ντοκιμαντέρ του Cosmote History HD για την ελληνική Επανάσταση θα διατεθούν ελεύθερα για όλους, μέσα από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close