ΕνημέρωσηΟικονομία

Epsilon Net: Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που «κατακτά» την αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού

Για τις επιχειρήσεις, οι λύσεις ψηφιακών τεχνολογιών αποτελούν πλέον «κλειδί» για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους. Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναπτυχθεί με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς είναι η Epsilon Net.

Σε αυτό το επεισόδιο του Business Stories φιλοξενούμε τον Γιάννη Μίχο, ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Epsilon Net, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους.

Ο κ. Μίχος μας μιλά για τις προκλήσεις στο ξεκίνημα της προσπάθειας, τη διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και το πώς οι εργαζόμενοι του ομίλου συμμετέχουν στις αποφάσεις που λαμβάνονται. Και δίνει τις δικές του συμβουλές σε όσους ξεκινούν τώρα την προσπάθειά τους.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger