ΕνημέρωσηΟικονομία

FF GROUP: Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας

Στις εγκαταστάσεις του στον Άγιο Στέφανο, ο Όμιλος FF Group καλωσόρισε σπουδαστές Αργυροχρυσοχοΐας δημοσίων και ιδιωτικού ΙΕΚ, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό έναν νέο εποικοδομητικό δίαυλο μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κλάδου και του Ομίλου, με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί εφαλτήριο για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που θα ξεκινήσει με την συμμετοχή των σπουδαστών Αργυροχρυσοχοΐας στον Όμιλο FF Group τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν θετικά, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους πληθώρα ακαδημαϊκών φορέων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Οι σπουδαστές των ΙΕΚ Γαλατσίου, ΙΕΚ Μεταξουργείου, ΙΕΚ Ν. Σμύρνης και του ιδιωτικού ΙΕΚ Πράξις, συνοδεία των καθηγητών τους, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Ομίλου FF Group στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger