ΕνημέρωσηΟικονομία

FINFORUM 2022: Στην τελική ευθεία το μεγαλύτερο συνέδριο για τον χρηματοοικονομικό κλάδο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το FINFORUM 2022 που πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Μαρτίου με φυσική και διαδικτυακή παρουσία.

Στην εξαιρετικά πλούσια και επίκαιρη ατζέντα του συνεδρίου, που φέτος έχει τίτλο «Transformation, M&A’sand new business opportunities» εντάσσονται μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τις αλλαγές του τραπεζικού και χρηματοικονομικού κλάδου, τα κόκκινα δάνεια, τη χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, αλλά και το ρόλο του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου, θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της πολιτείας αλλά και των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών, κορυφαία τραπεζικά στελέχη και διεθνείς αναλυτές αναλύσουν διεξοδικά τα φλέγοντα θέματα της οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger