ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Francis Wong: Τα επόμενα πλάνα της realme για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Η αύξηση του μεριδίου αγοράς μέσα από τη διεύρυνση τόσο της γκάμας των smartphones όσο και με την επέκταση της γκάμας των προϊόντων τεχνολογίας αποτελεί τον στόχο της realme για την Ελλάδα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία μας στην ελληνική αγορά», αναφέρει στο CNN Greece ο Francis Wong, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της realme Europe.

Σύμφωνα με τον κ. Wong, η realme είχε στο α’ τρίμηνο του 2022 ένα μερίδιο της τάξεως του 7% στην ελληνική αγορά των smartphones. Μερίδιο που θεωρείται αρκετά καλό δεδομένου ότι η realme ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα να έχει παρουσία στη χώρα μας, παράλληλα, όμως, ένας άμεσος στόχος είναι το μερίδιο στη συγκεκριμένη κατηγορία να αυξηθεί σε επίπεδα άνω του 10%, ένα ποσοστό, το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Wong, θα προσδώσει μεγαλύτερη σταθερότητα προκειμένου να υλοποιήσει τα πλάνα της.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger