ΕνημέρωσηΟικονομία

H εταιρεία Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week

Η γαστρονομική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει μετά από παύση 2 ετών

Η Βίκος Α.Ε. είναι χορηγός στο 6o Dine Athens, στηρίζοντας ενεργά το θεσμό και τις επιχειρήσεις εστίασης που συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας. To Dine Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου, καλώντας ξανά τον κόσμο να βγει έξω για φαγητό! Μετά από μία μακρά, δύσκολη περίοδο για τον κόσμο της εστίασης, που την περίοδο της πανδημίας επλήγη όσο λίγοι κλάδοι, το φετινό Dine Athens φιλοδοξεί να αποτελέσει λόγο για να γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος τα αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας, και να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ωςμέγας χορηγός με τα προϊόντα φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου της εστίασης.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger