ΕνημέρωσηΟικονομία

H κυκλική οικονομία χρειάζεται την παιδεία και τον πολιτισμό

Πολυεπίπεδη ήταν η παρουσία της Polygreen στο VII Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με συμμετοχή της ηγεσίας της σε σημαντικές δημόσιες συζητήσεις για την κυκλική οικονομία και έντονη παράλληλη δραστηριότητα στο «π», το Παγκόσμιο Κέντρο Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτισμού, που η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα στους Δελφούς.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα την υιοθέτηση κυκλικών πρακτικών σε όλο το μήκος της παραγωγικής και εφοδιαστικής αλυσίδας, τονίζοντας ότι η μετάβαση αυτή προϋποθέτει αλλαγή κουλτούρας. Όπως ανέφερε: «Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ένα καινοτόμο μοντέλο κυκλικής οικονομίας είναι η ψηφιοποίηση, η απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων εφοδιασμού και οι τεχνολογίες ανακύκλωσης για κάθε ρεύμα αποβλήτων. Στην Polygreen θεωρούμε ότι η μετάβαση σε ένα τέτοιο μοντέλο προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια και αλλαγή κουλτούρας των καταναλωτών και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την παιδεία και τον πολιτισμό».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger