ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Huawei: Έτοιμη για είσοδο σε νέες προϊοντικές κατηγορίες

Αντοχές στην πίεση που δέχεται στο χώρο των smartphones δείχνει η Huawei, η οποία έχει πετύχει να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όσον αφορά στα μερίδια αγοράς της, σε άλλες κατηγορίες, όπως είναι τα wearables και τα tablets, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να εισέλθει σε νέες κατηγορίες.

Αυτό ήταν ένα από τα βασικά μηνύματα της εκδήλωσης που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη, ο κινεζικός κολοσσός στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας και Καναδά, Derek Yu, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στα άμεσα πλάνα είναι και η είσοδος στον χώρο των λύσεων και των προϊόντων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Derek Yu, η Huawei, όσον αφορά στα καταναλωτικά προϊόντα της τουλάχιστον, επικεντρώνεται πλέον σε 6 μεγάλες κατηγορίες:

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger