ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Intracom Telecom: Το πλάνο για την περαιτέρω παγκόσμια επέκταση της

Η ενίσχυση της παρουσίας της σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και η ανάπτυξη νέων προϊόντων, τόσο στο χώρο του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού για ασύρματα δίκτυα όσο και σε νέους τομείς όπως είναι αυτός της «έξυπνης» ενέργειας, είναι ορισμένοι από τους βασικούς πυλώνες του πλάνου της Intracom Telecom για τα επόμενα χρόνια.

«Εδώ και τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία επενδύει στο χώρο της έρευνας και ανάπτυξης και καινοτομούμε διαρκώς» σημειώνει στο CNN Greece ο Kartlos Edilashvili, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους «παίκτες» παγκοσμίως στο χώρο του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, συστημάτων point-to-multipoint, για ασύρματα δίκτυα, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αλλά όχι και τον μόνο.

Από τις αρχές του 2015 μοναδικός μέτοχος της Intracom Telecom είναι η Intracom Middle East FZE, η οποία έχει μεν την έδρα της στο Ντουμπάι αλλά ελέγχεται από ένα οικογενειακό επενδυτικό fund που με τη σειρά του έχει έδρα στην Ελβετία. Όπως, πάντως, τονίζει ο κ. Edilashvili «η Intracom Telecom είναι μία 100% ελληνική εταιρεία».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger